Forhandlere

 

Vendsyssel Kunstmuseum

På dette smukke og lyse kunstmuseum i Nordjylland finder du, udover spændende udstillinger med nutidige emner, også en ganske særlig smykkekollektion, som er inspireret af farver og strukturer med udgangspunkt i naturen i området med vesterhavet som nabo. Smykkerne er unikke designs, som kun laves én gang.

Vendsyssel Kunstmuseum
P. Nørkjærs Plads 15
9800 Hjørring
+45 98 92 41 33
___________________________________________

Galleri Visby

Hos Galleri Visby i Lønstrup, Nordjylland, kan du finde et bredt og eksklusivt udvalg af smykker fra Weinreich-design. Salgsudstillingen byder på unikke designs, som ikke findes andre steder og både armbånd, øreringe, halskædevedhæng, fingerringe og de efterspurgte øreclips. Priser fra 200,-

Galleri Visby
Mårup Kirkevej 62,
9800 Hjørring
+45 51 22 03 31
___________________________________________

 

Nordcraft

Nordcraft er kendt for eksklusivt kunsthåndværk og design fra upcoming designere.

 

Her finder du et farverigt udvalg af de populære GLAM-ørestikkere. De har glimmereffekt og findes i forskellige farver og former. Disse designs er et unikt kendetegn fra Weinreich-design. Priser: 300,- pr. par.

NORDCRAFT
Boulevarden 10,
9000 Aalborg
+45 40 55 81 84

____________________________________________

 

Kunst Uden Rammer

Galleriet Kunst Uden Rammer er en lille perle midt i Nibe, smukt indrettet med spændende malerier, keramik, smykker m.m.og et venligt personale.

Her finder du et eksklusivt udvalg af de fleste af Weinreich-designs bedste designs, deriblandt de smukke armbånd, unika øreringe fra kollektionerne; Simple Luxury, Luxury long, Stjerner, Ekslusive, Glam-bladene og flere. Alle designs er håndlavede unikke én'ere.

Kunst Uden Rammer
Mellemgade 7b
9240 Nibe
+45 40 46 47 98

 

____________________________________________

 

Dronninglund Kunstcenter

Dronninglund Kunstcenter skiller sig ude med sin spændende arkitektur både  ude og inde. Her finder du også en stor butik fyldt med spændende design, kunsthåndværk og smukke gaveidéer. De har håndplukket et særligt udvalg af forskellige flotte øreringe fra Weinreich-design, som du kan købe.

 Dronninglund Kunstcenter
Thoup Hedevej 1,
9330 Dronninglund
+45 96 47 66 00

____________________________________________

 

2ndhandfashion

2ndhandfashion er en designmæssig spændende butik. Her finder du særligt udvalgt bæredygtig modetøj, interiør og smykkedesign. 2ndhandfashion er den eneste forhandler, som har den nye, helt særlige Harlekin-kollektion i butikken. Hun har desuden nogle få enestående øreringe fra Simple Luxury-kollektionen.

 2ndhandfashion
Hobrovej 768,
9230 Svenstrup
+45 21 78 81 04

____________________________________________


Har du butik eller galleri?

Kunne du tænke dig at tilføje et anderledes og unikt smykkeudvalg i din butik, så hører vi gerne fra dig.
Smykker fra Weinreich-design er uden sammenligning med andre smykkedesigns på markedet, og vi udvikler løbende nye designs, som skiller sig ud og bringer smykkemoden til et helt nyt niveau.

Send en email til mweinreich16@gmail.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

(Opdateret 23.03.2020)