Fri fragt fra 399,- Levering 2-5 dage - Få 15% rabat med nyhedsbrev

Om Weinreich-design

______________

 

Hos Weinreich-design finder du allergivenlige og bæredygtige letvægtssmykker håndlavet
i et enestående og ofte farverigt design.

_________________

 

Personlige designs

Hvert smykkedesign er for os små stykker kunst, som vi ligger vores hjerter i at kreere.

Vi tilbyder smykkedesigns som stikker ud fra andre designs på markedet og vi opfordrer alle til at vise deres egen personlige stil, også til hverdag. 

Samtidig yder vi personlig vejledning i fht. farve og stil til den enkelte, når man ønsker at lave en personlig smykke-bestilling.

Bestil i de farver eller former som du ønsker. Vi hjælper med farvesammensætning og design ud fra dine ønsker.

 

Du er speciel og fantastisk som du er!

Vores mål er at hvert eneste smykke kan give ekstra glæde og selvtillid til alle kvinder, som bærer dem, således at hver kunde kan mærke den kærlighed og glæde, som er lagt i smykket. Alle kvinder fortjener at føle sig specielle og værdsatte. Og du må gerne vise verden, hvem du er!

Når vi laver personlige smykkedesigns på bestilling, tager vi udgangspunkt i din personlige stil og dine ønsker til smykkedesignet.

Derfor sætter vi også en ære i så vidt muligt kun at lave ét personligt design eller kombination én gang, således at man får et ekstra unikt og personligt smykkedesign at bære.

 

Materialerne

Selve kunstmaterialet er patenteret, allergivenligt og genanvendeligt (ingen nikkel, bly eller andre allergifremkaldende stoffer).

Alle rester bliver genbrugt og vi sætter bæredygtighed højt.

Metaldelene er i kirurgisk stål og er hyperallergivenligt.

Nogle designs kan bestilles med Sterling Sølv 925s.

Alle materialer er bæredygtige og allergivenlige og følger EU’s retningslinier. 

 

Designerne bag Weinreich-design

Smykkerne er designet og håndlavet af Anne-Mette og Marie Weinreich, en kreativ duo, som også er mor og datter, begge fra Aalborg og med både kunst og design i bagagen, deriblandt maleri og tøjdesign.

Anne-Mette Weinreich er uddannet korrespondent og engelsk- og billedkunstlærer fra Lærerseminariet i Aalborg og har erfaring inden for både reklame, undervisning, kunst og sprog. Anne-Mette maler desuden malerier i akryl, olie og akvarel og har udstillet sine billeder i Nordjylland siden 1997. Hun er født og opvokset i Aalborg. 

Marie Weinreich har en skrædderuddannelse fra Aalborg og en designuddannelse fra Hellerup, samt flere kunstskole-forløb fra 1999 med efterfølgende udstillinger af malerier i akryl og collage i Midt- og Nordjylland fra 2008-2013. Hun har desuden arbejdet med personlig design og opsyning af tøj og gallakjoler til kunder i butik.