Om Weinreich-design


Farverige og allergenfri smykker

håndlavet i Aalborg

______________

Hos Weinreich-design finder du:
Unikke, lette smykker med sjæl
Omhyggeligt designet og håndlavet til dig
gennem flere processer
 i patenteret, allergenfri og genanvendt materiale.
Bæredygtige & særligt allergivenlige smykker.
Smykker, så lette at du ikke mærker dem på.
Smykkerne håndlaves personligt til din bestilling.
Originalt design.

_________________

 

Smykket der gør dig til den, du er

Vores mål er at hvert eneste unikke smykke kan give ekstra glæde og selvtillid til alle kvinder, som bærer dem, således at hver kunde kan mærke den inspiration og glæde, som er lagt i smykket.

Alle fortjener at føle sig specielle. Ønsker du at fremhæve din helt unikke stil, kan vi vejlede dig med få et smykke designet personligt til dig. Også til at vejlede, hvis du ønsker at lave en personlig og unik smykke-bestilling i gave til én, som du holder af.

Smykker fra Weinreich-design, er smykker til dig, der ikke er som alle andre.

Alle smykker er vores egne originale designs og vi håndlaver dem personligt til din bestilling på eget værksted i Aalborg.


Materialerne og bæredygtighed

  • Ingen nikkel, bly eller lignende, (sølv og guld afgiver noget nikkel).
  • Ingen minedrift (ingen krystaller/sten eller ædelmetal-stykker*).
  • Ingen børnearbejde eller dårlige arbejdsforhold.
  • Rent materiale (garanteret rent og fuldt ud allergivenligt, genanvendeligt og patenteret materiale).
  • Bæredygtigt genanvendeligt materiale fra Canadisk produktion. Vi genbruger alle rester og opkøber også rester som ellers ville være blevet kasseret.
  • Vegansk materiale.

Selve kunstmaterialet er et fuldt patenteret (beskyttet formel), allergenfrit, genanvendeligt og rent kunststofmateriale uden nikkel, bly eller andre allergifremkaldende stoffer. Materialet er oprindeligt produceret i Canada. Vi opkøber rester, der ellers ville gå til spilde, og vi genbruger alle materialerester.

Metaldelene er i kirurgisk stål og er fuldt ud allergen-fri. Nogle smykker fås med (18 karat) guldbelagt kirurgisk stål .

Materialet er utroligt let, og øreringe er derfor så lette at du ikke mærker dem på. Et par øreringe vejer fx. 2-4 gram.

Alle materialer følger selvfølgelig EU’s retningslinier. 


Personlige designs

Hvert smykkedesign er for os små stykker kunst, som vi lægger vores hjerter i at kreere. Vores inspiration kommer fra ydre indtryk, sjove vinkler, indre billeder, naturen, modedesign og spændende farvekombinationer.

Vi tilbyder smykkedesigns som stikker ud fra andre smykkedesigns på markedet, og vi opfordrer alle til at vise deres egen personlige stil, også til hverdag. 

Når vi laver personlige smykkedesigns på bestilling, tager vi udgangspunkt i din personlige stil og dine ønsker til smykkedesignet, gerne gennem en samtale. Samtidig yder vi personlig vejledning i forhold til farve og stil i smykket til den enkelte kunde.

Bestil unikke smykker i de farver eller former, som du kunne tænke dig. Vi hjælper gerne med farvesammensætning og design ud fra dine ønsker og stil.

Se mere om personlige bestillinger


Om designerne bag Weinreich-design

Smykkerne er designet og håndlavet af en kreativ duo fra Aalborg, (mor og datter), som har mange års erfaring inden for kunst og design:

  • Tøjdesign, inkl. personlig bestilling af design og opsyning af tøj til kunder

  • Billedkunst (abstrakt, olie, akryl og collage), inkl. undervisning

  • Beklædningsformgivning, inkl. undervisning


Har du lyst til at opleve det fulde udvalg af smykkerne
eller få en personlig snak om smykkerne med mulighed for at bestille et personligt smykke i et design efter dine ønsker, så besøg os på udstilling eller book et homeparty.


Book et homeparty


Se hvornår vi udstiller


Har du spørgsmål eller brug for personlig vejledning, er vi klar til at hjælpe dig. Du er hjerteligt velkommen til at ringe eller skrive.

Følg med på nyhedsbrevet, (hvor du får ekstra fordele, samt 15% rabat ved tilmelding). Du kan også finde Weinreich-design på Instagram og Facebook.
_________________

Kontakt:
Email: mweinreich16@gmail.com
Telefon: +45  44104900 / +45 21834900

De bedste hilsner,
Anne-Mette og Marie

© Weinreich-design
CVR-nr. 40347747