Shipping policy

Forsendelse og Leveringsinfo

Vi vil altid forsøge at sende varen samme dag, som vi modtager din bestilling.

Leveringstiden er 3-7 dage.

Varen sendes med Coolrunner/DAO, (derfor beder vi om både telefonnummer og email til at informere om forsendelsen til dig).

Personlige bestillinger efter dine ønsker sker efter aftale (forvent mindst 4-14 dage alt efter travlhed).

Alle bestillinger sendes med forsikret fragt (40 kr)
Som udgangspunkt sendes alle bestillinger som hjemmelevering med fragtfirmaet GLS, og vi sender med en forsikret forsendelse (tracking).

Får jeg leveret til døren?
Alt efter smykkets størrelse og type, vil de fleste pakker kunne modtages i postkassen og andre kan afhentes ved nærmeste pakkeshop (fx. din tankstation eller lokalbutik).

Da vi sætter varens sikkerhed meget højt, prioriterer vi i nogle tilfælde hellere en sikker forsendelse i æske til pakkeshop, frem for hjemmelevering. (Hjemmelevering gælder kun flade pakker som kan komme igennem brevsprækken.) Men vi forsøger altid at gøre det mest muligt bekvemt for dig at modtage din pakke. Lad os gerne vide i din bestilling under noter, hvad du foretrækker, hvis det er vigtigt for dig.

Reklamation til Weinreich-design i anledning af synlig beskadigelse af en pakke, eller ved helt eller delvist tab af indholdet i pakken, skal ske straks efter afhentning/aflevering af pakken. Ved ikke synlig beskadigelse eller helt eller delvist tab af indholdet i pakken skal reklamation ske til Weinreich-design inden 7 dage efter afhentning/aflevering, søn- og helligdage ikke medregnet. Tag billeder af skaderne på pakken og indholdet for refundering. Alle reklamationer skal være skriftlige.

Har du spørgsmål til din bestilling, så tøv ikke med at kontakte os pr. mail mweinreich16@gmail.com eller via sms på 44104900.

Ønsker du kun at få sendt til hjemmelevering, venligst kontakt os for nærmere aftale. Vi tager forbehold for udsolgte varer. I tilfælde af udsolgte varer, kontakter vi dig straks med en ny leveringstid.

(Vi tager forbehold for fejl i tekst, ændrede takster og for udsolgte varer.)