Forårsfarver og Trends

Forår/Sommer 2022

Farvetrenden for dette forår er især præget af stærke farver og gerne mixet sammen, hvilket udstråler et både moderne og selvsikkert udtryk for dig som ønsker at vise en personlig og unik stil.

Særligt den grønne farve er den mest fremtrædende farve, som vi ser lige nu, og måske også har brug for at se, da det er en farve som giver en følelse af håb og fornyelse midt i en tid, hvor vi har brug for det.

Det samme ser vi med de elegante blå nuancer, som går fra fine turkis-blå pasteller til den dybe men klare blå, som vi som regel kalder kongeblå, men den smelter samtidig over i de dybe lilla og lette violette nuancer.

De dybe og klare farver får selskab af den varme og glædesfyldte orange farve, som går fra den gyldne orange over i en orangerød, som ikke er set længe.

De mange opløftende farver er særligt trendy at mixe i ét design eller blot én farve i ét outfit.

De nye farvetrends i moden giver glæde og håb og vi mindes om at vi skal nyde livet mens vi kan og glæde og gøre en forksle for dem vi kan, på vejen.

Andre farver fra tidligere sæsoner, blandt andet den neongule, den pink og den hvide farve rører stadig på sig og har stadig en plads blandt de hotteste farver nu og frem til sommer, så har du købt disse farver ind i garderoben sidste år, så genbrug dem endelig og støt samtidig op om en bæredygtig livsstil til inspiration for andre.

Vi har designet nye armbånd og øreringe i nye spændende farvekombinationer og mixet med nogle af vores bestsellere, bl.a. Luxury Long og Glam Leaf, som passer perfekt ind i forårsgarderoben. Glam Leaf er farverige blade med glimmertråd i forskellige farver. Luxury Long består af flere lag sammensatte farver.
De første designs er lagt ind på webshoppen og flere er på vej.

Se de nye farver og smykkedesigns